guzva

Radovi na izgradnji privremene rampe s deniveliranog kolnika D8 (Ulica Zbora narodne garde) na zapadni servisni kolnik su završeni. U sklopu 3. faze prometne regulacije u nedjelju 3. listopada godine u 9 sati privremena rampa stavlja se u prometnu funkciju, obavještavaj iz Hrvatskih cesta.

- Stavljanjem privremene rampe u uporabu očekuje se bolja prometna protočnost od dosadašnje, budući će privremenom rampom biti osiguran direktan prilaz iz smjera sjevera (Solin) na Poljičku ulicu te prestaje uputa korištenja alternativnih pravca za smjer prema Poljičkoj ulici (izuzev za smjer iz pravca Ulice Domovinskog rata u smjeru Poljičke ulice u samoj zoni gradilišta koji ostaje zatvoren do završetka radova).

Ova faza regulacije će se uz manje etapne dopune zadržati do završetka izgradnje projektirane rampe, a čija će izgradnja započeti u narednom periodu.

I dalje molimo sve sudionike u prometu za strpljenje i pridržavanje privremene regulacije prometa i danih uputa kako bi se osiguralo sigurno prometovanje za vrijeme izvođenja radova, poručuju.

Izvor: Dalmatinski portal


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada