antimaskeri

U OSNOVNU školu u Krapinskim Toplicama je tridesetak antivaksera uletjelo u školu bez ikakve dozvole i najave, piše Zagorje.com. 

"U našu školu upala je skupina ljudi bez maski. Mene su vrijeđali i jedan je čak fizički nasrnuo na mene. Djeca su bila prestrašena i zbunjena, a spremačici je pozlilo od šoka i završila je u bolnici", rekao je ravnatelj škole Samson Stribohar. 

Rekao je kako su nasilno ugurali dječaka bez maske u razred. 

"Nijedan od njih nije nosio masku i sve su nas izložili velikom riziku. Riječ je o tome da jedan otac našeg učenika osmog razreda okupio svoje pristaše i doveo ih na nenajavljeni prosvjed koji još traje", rekao je ravnatelj. 

Iza prosvjeda, kako piše Zagorje.com stoji Kristijan Gaćina, otac jednog učenika koji pohađa školu, a o kojemu smo već pisali. 

Policija: Prosvjednici su se razišli

"Osnovna škola zajamčena je našim ustavom. Nijedan zakon ni ustav ne zabranjuje slobodu disanja. Dosta je terora nad našom djecom. Maske van iz škole", rekao je Gaćina. 

Prije nekoliko dana rekao je između ostalog kako "po božjim zakonima svaki čovjek ima pravo na disanje". 

"Prema trenutnim informacijama nisu u školi i razišli su se", rekli su iz PU krapinsko-zagorske za Index, a u školi više nema policijske prisutnosti. 

Izvor: Index.hr


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada