Blagdan Tijelova i produženi vikend donijeli su očekivane gužve na graničnim prijelazima kao i gušći promet na nekim državnim cestama.

Vozilo u kvaru na autocesti A1 između odmorišta MODRUŠ i čvora BRINJE,na km 104+300 u TUNELU MALA KAPELA, (na ugibalištu) u smjeru Dubrovnika. Vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h.

Predmet na kolniku na autocesti A1 između čvora BOSILJEVO i odmorišta DOBRA, na 74. km u smjeru Dubrovnika. Vozi se uz ograničenje brzine 80 km/h.

Usporeno u koloni vozi se na zagrebačkoj obilaznici u smjeru naplatnih postaja Lučko (A3 Bregana-Lipovac): iz smjera Buzina prema u koloni u pokretu dugoj oko 6 km; na naplatnoj postaji LUČKO od strane čvora Jankomir u smjeru mora kolona vozila u pokretu duga je oko 5 km (promet je dodatno usporen zbog prometne nesreće).

Zbog pojačanog prometa i trenutnih epidemioloških kontrola moguća su čekanja na pojedinim graničnim prijelazima sa Republikom Slovenijom na ulasku u RH te sa Bosnom i Hercegovinom na izlasku.

Povećena je gustoća prometa pa molimo vozače za strpljenje i razumijevanje na autocestama: A1 Zagreb-Split-Ploče, između naplatne postaje Lučko i čvora Bosiljevo II u smjeru Dubrovnika, A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Bosiljevo II i Kikovica u smjeru Rijeke, A3 Bregana-Lipovac u oba smjera, A2 Zagreb-Macelj u smjeru Zagreba.

Vremenski uvjeti idealni su za vožnju, no zbog brojnih radova i privremene regulacije prometa na pojedinim autocestama, državnim, županijskim i lokalnim cestama mogućnost je poteškoća u prometu (povremenih zastoja i vožnje u koloni).

HAK upozorava vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Izvor : N1info


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada