hren

Prema uputi Ministarstva turizma i sporta Turistička zajednica grada Splita poziva sve privatne iznajmljivače s područja Splita da se prijave za cijepljenje. Spomenuto prioritetno cijepljenje dobrovoljno je i odnosi se samo na privatne iznajmljivače, osobe na koje glasi Rješenje o odobrenju pružanja ugostiteljskih usluga u domaćinstvu.

- Procijepljenost turističkih djelatnik od velike je važnosti za ostvarivanje zdravstvene sigurnosti destinacije. Ovo je najizazovnija turistička godina do sada i odgovornost za ostvarene rezultate je na svakom pojedincu, zato pozivamo sve privatne iznajmljivače da prijavom na cijepljenje budu dio zajedničkog kreiranja slike Splita kao sigurne turističke destinacije – poručila je Alijana Vukšić, direktorica Turističke zajednice grada Splita.

Prijaviti se možete slanjem sljedećih podataka na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.: IME I PREZIME, DATUM ROĐENJA, OIB, MBO (MATIČNI BROJ OSIGURANIKA HZZ), MJESTO GRAD/OPĆINA (PREBIVALIŠTA), POŠTANSKI BROJ, BROJ MOBITELA, ADRESA E-POŠTE.

Zaprimljene baze podataka će se dostaviti nadležnom Zavodu za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije koji će u kratkom vremenu izraditi plan cijepljenja i organizirati cijepljenje na zajedničkim punktovima za cijepljenje opće populacije ili na neki drugi prikladan način o čemu će iznajmljivači biti pravodobno obaviješteni.

Termini cijepljena ovisit će isključivo o prioritetima koje određuje Hrvatski zavod za javno zdravstvo te nadležni lokalni i područni zavodi za javno zdravstvo i institucije koje provode cijepljenje, dok će mogućnost odabira određene vrste cjepiva ovisiti o dostupnosti cjepiva na određenoj lokaciji u trenutku cijepljenja.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij