hren

Prema izvješću splitske policije, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad  24-godišnjim muškarcem za kojeg je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je jučer, 16.travnja oko 18 sati osobnim vozilom marke suzuki skrivio prometnu nesreću u kojoj su dvije osobe, 73-godišnjak i dijete zadobili teške tjelesne ozljede.

- Utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 24-godišnji muškarac prednjim dijelom osobnog vozila udario u drugo osobno vozilo marke audi koje se kretalo ulicom Mažuranićevo šetalište, nakon čega je došlo do zanašanja i slijetanja audija izvan  jugozapadnog ruba raskrižja gdje je vozilo udarilo u dvije osobe. Utvrđeno je kako je 24-godišnjak vozilom upravljao u alkoholiziranom stanju.  Uz kaznenu prijavu zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu predan je pritvorskom nadzorniku – navode iz policije.

Također,  kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 24-godišnjak netom prije naprijed opisane prometne nesreće skrivio i prometnu nesreću prije križanja Velebitske ulice i ulice Slobode, gdje je uslijed neprilagođene brzine 24-godišnjak udario u drugo osobno vozilo, nakon čega nastavlja sa daljnjim kretanjem ulicom Slobode, a da prethodno nije razmijenio podatke sa drugim sudionikom prometne nesreće.

- Naprijed opisanim postupanjem ostvario je obilježja prekršaja i to iz čl.51 i 176. Zakona o sigurnosti prometa na cestama ( neprilagođena brzina i napuštanje mjesta prometne nesreće bez ostavljanja podataka) radi čega će protiv njega nadležnom općinskom prekršajnom sudu biti podnesen optužni prijedlog – ističe splitska policija.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij