hren

Početak je u 11 sati, evo kako se prijaviti.
Jedno od najvećih godišnjih okupljanja mikropoduzetnika u obiteljskom smještaju Splitsko-dalmatinske županije, regionalni Forum obiteljskog smještaja, ove će se godine, u skladu s epidemiološkim mjerama, održati online, u srijedu, 17. ožujka, u 11 sati.

Forum organizira Sekcija Zajednice obiteljskog turizma HGK – Županijske komore Split, s ciljem edukacije i informiranja dionika u obiteljskom smještaju i turizmu.

Ovogodišnje virtualno izdanje Foruma, pod nazivom 'Obiteljski smještaj - novo doba poslovanja', naglasak će staviti na novosti i izazove koji očekuju iznajmljivače privatnog smještaja u predstojećoj sezoni.

Bit će riječi o aktualnim temama od važnosti za poslovanje privatnih iznajmljivača, u rasponu od poreznih obveza u ovoj godini do pitanja organizacije testiranja gostiju, mogućnosti dodatnih punktova za testiranje, primjerenije cijene testova za turiste te općenito olakšavanja procedure njihova dolaska.

Iz Županijske komore Split pozivaju privatne iznajmljivače da sudjeluju na Forumu te se iz prve ruke, od strane mjerodavnih govornika, informiraju o novostima i temama koje nameće sezona pred nama.

Prijaviti se možete ovdje, a za dodatne informacije obratiti u HGK – Županijsku komoru Split, Nataši Bušić, na tel. 021/321-118, odnosno e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Izvor: Dalmatinski portal


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij