hren

Kad je u pitanju sezona 2021., Hrvatska se promovira kao i ostalih 30-tak vodećih turističkih destinacija svijeta, u skladu s mogućnostima i zbivanjima.
Hrvatska je turističku stagnaciju imala već prije Covid krize, zbog toga što je zapela u konceptu sunca i mora, a pandemija nam je dala priliku da konačno pokrenemo i ubrzamo proces stvaranja nove kvalitete, certificiranih proizvoda i sadržaja koji će biti osnova za dalje.

Stoga hrvatski investitori i destinacije trebaju ustrajati na razvoju, unatoč padu entuzijazma koji je pandemija možda donijela, istaknula je na susretu s novinarima Katarina Miličević, patnerica u Horwath HTL, dodajući kako konzultanti kao partneri sektora žele poručiti malim i srednjim poduzetnicima da ne odustanu od turizma.

Prilika za kvalitetu

“Vidjeli smo u ovoj krizi koliko nam je turizam važan, i ne treba nas obeshrabriti činjenica da ima visok udjel u BDP-u Hrvatske. Mnoge turističke zemlje koje su se, iako su razvijale i druge djelatnosti i to vrlo uspješno, isto tako opredijelile za razvoj turizma imale su jasan cilj i nisu požalile, danas su sjajni primjeri.

30milijuna impresija na društvenim je mrežama privukla HTZ-ova kampanja ‘Croatia Full of New Beginnings'

Turizam će se oporaviti, ljudi će i dalje putovati, a mi imamo priliku napraviti kvalitetan proizvod”, istaknula je Miličević koja oporavak turizma globalno vidi u srednoročnom razdoblju, no ne želi predviđati detalje.

Za nove početke

Kad je u pitanju sezona 2021., Hrvatska se promovira kao i ostalih 30-tak vodećih turističkih destinacija svijeta, u skladu s mogućnostima i zbivanjima, smatra Miličević.

Iz Hrvatske turističke zajednice jučer su objavili kako je njihova kampanja na društvenim mrežama “Croatia Full of New Beginnings” na 15 inozemnih tržišta u svega mjesec dana postigla odlične promotivne rezultate ostvarivši preko 30 milijuna impresija, dok se ukupan broj interakcija korisnika s oglasima popeo na više od dva milijuna.

Kampanja je provedena na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest i TikTok i to na tržištima Austrije, Njemačke, Velike Britanije, Italije, Mađarske, Poljske, Češke, Slovačke, Nizozemske, Francuske, Slovenije, Švedske, Norveške, Belgije i Švicarske.

Izvor: Poslovni.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij