VLASNIK TOMMY GRUPE
Tomislav Mamić ulazi u utrku za gradonačelnika Splita. Riječ je o najvećem poslodavcu i vlasniku daleko najjače kompanije u Dalmaciji – Tommy grupe

'Nisam političar, niti se želim baviti politikom. Radi se o tome da me brojni sugrađani i poznanici već neko vrijeme nagovaraju da se aktivno uključim u kampanju za izbor gradonačelnika i budućih članova Gradskog vijeća jer smatraju da mogu napraviti iskorak i donijeti pozitivne promjene. Dugo sam razmišljao i konačno se odlučio aktivirati i pokušati nešto napraviti u tom smislu', kazao je budući nezavisni kandidat za Slobodnu Dalmaciju.

Politika ga nije zanimala, niti je s njom petljao. Jednom je samo bio na rubu da pokuša kao član Inicijalnog odbora Velog mista, ali se nakon par sastanaka zahvalio. Objasnio je tada da mu nitko nije htio jasno kazati koji su ciljevi i strategija.

U ovom slučaju, na lokalnim izborima ne bi se pojavio ni kao istureni igrač neke interesne grupe, niti kao lider koji je već oko sebe složio ekipu. Nasuprot tome ima sasvim originalan plan:

'Postoji ideja da formiramo nezavisnu listu na kojoj bi se pojavili najugledniji građani grada Splita iz svih sfera društvenog života. Tek bismo se trebali okupiti, nemam gotova imena. To je važno jer ovdje se ne radi o ulasku u političku borbu i pokušaju dolaska na vlast pod svaku cijenu, nego o namjeri da građani dobiju svoje predstavnike koji uživaju široko povjerenje i potporu. Ako procijenimo da ova ideja ima pozitivan odjek i podršku građana, možemo nastaviti s realizacijom. U suprotnom nisam siguran da ću se dalje angažirati jer osobno ne želim nikakvu moć niti utjecaj, a pogotovo ne osobnu korist', rezolutno je zaključio Mamić.

Izvor : Tportal.hr


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij