Stravično krvoproliće na šibenskom području. Ubijene su četiri osobe. Jedna osoba u Vodicama i tri na izlazu iz Šibenika. Policija traga za osobama koje se povezuju s ubojstvom.

 - Ispred trgovine Djelo, oko 13 sati, pucnjavom iz automatskog oružja ubijen je muškarac koji se nalazio u svom automobilu. Navodno se radi o sinu vlasnika trgovačkog lanca Djelo, izvijestio je novinar HTV-a Petar Mikuličin za Regionalni dnevnik.

- Nešto kasnije stigla je dojava da je do pucnjave došlo i u šibenskim Ražinama kod pogona nekadašnje pekare Matkol. Ovdje je došlo do trostrukog ubojstva, ubijeni su navodno dva muškarca i jedna ženska osoba. Među ubijenima je navodno i vlasnik trgovačkog lanca, rekao je.

- Vrlo je vjerojatno da su ubijeni sin i otac. Dvojica napadača su navodno u bijegu. Policija traga za njima, a očevid je u tijeku. Možemo reći da se vrlo vjerojatno radi o povezanim ubojstvima.

HTV neslužbeno doznaje da se radi o osvetničkom pothvatu. Ubijeni i napadač navodno su bili u poslovnom odnosu.

U vezu s navedenim događajima dovodi se muška osobu koja se koristi osobnim vozilom marke ŠKODA KAROQ, sive boje, registarskih oznaka ŠI-959-HF, izvijestila je policija.

Policija poziva građane, u slučaju da primijete navedeno osobno vozilo, da žurno dojave policiji lokaciju na brojeve telefona:  

192 
022/ 347-139 ili  
022/ 347-446. 

Građani se upozoravaju da se ne približavaju vozilu već odmah obavijeste policiju. Ovim putem demantiramo informaciju da je počinitelj pronađen mrtav, navodi se u priopćenju policije.

Izvor: HRT


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij