hren

Na području Sisačko-moslavačke županije koje je pogodio razoran potres, nastavljen je angažman vatrogasaca. Na terenu su uz domaće vatrogasne snage, u ispomoći angažirani vatrogasci iz 5 vatrogasnih zajednica županija te Državne vatrogasne intervencijske postrojbe Split i Šibenik.

Prema trenutno obrađenim podacima, od 28. prosinca 2020. do 25. siječnja 2021. godine na intervencijama su kumulativno sudjelovala 10073 vatrogasca s 2646 vatrogasnih vozila, a odrađeno je 11477 intervencija.

Na području Vatrogasne operativne zone (VOZ) Glina angažirane su snage s područja VZŽ Bjelovarsko-bilogorske i Karlovačke te Državne vatrogasne intervencijske postrojbe Split i Šibenik kao i domicilne snage dobrovoljnih vatrogasnih društava. Ukupno je evidentirano 12 intervencija koje su odradila 24 vatrogasca s 12 vatrogasnih vozila.

Na području VOZ Sisak angažirano je 37 vatrogasaca s 12 vatrogasnih vozila iz Javne vatrogasne postrojbe Sisak, a zabilježeno je 40 intervencija.

Na području VOZ Petrinja angažirano je 28 vatrogasaca s 10 vatrogasnih vozila, a evidentirano je 25 intervencija. Na području VOZ Petrinja angažirane su snage s područja četiri županija RH, i to VZŽ Primorsko-goranske, Karlovačke, Zagrebačke i Požeško-slavonske te domicilne snage DVD-a i Javne vatrogasne postrojbe Petrinja.

Prema trenutno obrađenim podacima za 25. siječanj 2021. godine ukupno je angažirano 89 vatrogasaca sa 32 vatrogasna vozila, a evidentirano je 77 vatrogasnih intervencija.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij