hren

Ravnateljstvo civilne zaštite pozvalo je građane koji žele predati zahtjev za dodjelu kontejnera da to učine isključivo putem e-pošte "Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite." ili telefonskog broja 098 1818 986.

“Molimo građane koji predaju zahtjev za dodjelu kontejnera da to učine isključivo putem e-pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili broj 0981818986. Broj mobitela objavljen putem nekih društvenih mreža nije kontakt broj za predaju spomenutih zahtjeva”, izvijestili su u subotu iz Ravnateljstva Civilne zaštite MUP-a.

Pojasnili su da je gmail adresa “Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.” otvorena zato što pristup putem web maila na @mup.hr izvan domene mup-net mreže ima odgodu i ograničen pristup iz sigurnosnih razloga kada se pristupa uz pomoć satelitskog interneta koji je i postavljen u zapovjedno komunikacijsko vozilo Ravnateljstva civilne zaštite.

“Kako bismo zaprimali potrebe za pomoć obiteljima pogođenih potresom u realnom vremenu bez odgode te žurno djelovali sukladno tome izrađen je korisnički račun na domeni @gmail.com”, izvijestili su i dodali kao se na gmail može pristupati s više računala istovremeno, što je bitno jer više ljudi radi na tome.

MUP-ova domena, kako su napomenuli, ima zaštitu pa mail adrese koje imaju neku reklamu ne prolaze, a tu se primaju ponude za pomoć raznih tvrtki.

Foto: HRT
Izvor : N1info


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij