hren

Nakon što je veliki dio europskih zemalja obustavio putnički i teretni promet prema Velikoj Britaniji, a među njima i Hrvatska, iz Hrvatske pošte danas su izvijestili kako je u skladu s tim obustavljen i poštanski promet u otpremi i prispjeću.

- Sukladno obustavi prijevoza Hrvatska pošta do daljnjeg neće zaprimati pošiljke namijenjene slanju prema Velikoj Britaniji.
Od početka prosinca poštanski promet s Velikom Britanijom odvija se vrlo otežano s čestim zastojima u oba smjera. Na zastoje utječu velike količine pošiljaka koje putuju Europom i aktualna pandemijska kriza koja je zahvatila većinu poštanskih operatera i utjecala na protočnost prometa.
Pozivamo korisnike da se prije slanja pošiljke ili online narudžbe iz inozemstva informiraju o aktualnom stanju u prometu na internetskim stranicama Hrvatske pošte.
Zahvaljujemo korisnicima na strpljenju i pozivamo ih da nam se u slučaju pitanja ili nejasnoća jave na telefonski broj: 072 303 304 ili nam se obrate putem mrežnog obrasca – stoji u priopćenju iz Hrvatske pošte

Foto: HP


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij