hren

Ovi blagdani posebni su po mnogočemu te su svi još više osjetljivi na one kojima je  pomoć i briga potrebna, jer zbog različitih okolnosti nemaju pažnju i brigu svojih obitelji. Westgate Grupa iz Splita, investitor najvišeg tornja u Hrvatskoj, koji krasi zapadni ulaz u naš grad, iznenadila je školarce doma Maestral vrijednom donacijom školske opreme i prijenosnih računala.

Tako će ovog Božića mališani u domu moći na novim prijenosnim računalima u vrijednosti 25.000 kuna učiti, čitati, igrati se.

Davor Pavlov, direktor Westgate Grupe, prilikom uručivanja vrijedne donacije, istaknuo je kako je darivati one kojima naša pažnja posebno znači jedan od najljepših darova koje možemo dati ovog Božića i pozvao sve poslovne partnere i suradnike da im se pridruže s donacijama domu Maestral.

elena Burazin, ravnateljica Maestrala je zahvalila na donaciji rekavši kako je važno da djeca, korisnici doma imaju iste uvjete školovanja kao i svi ostali, primarno misleći na pristup modernim tehnologijama što je nezaobilazno u današnjem školovanju i edukaciji svakog djeteta i upravo zato je ova donacija Westagate Grupe posebno značajna.

Foto: Promoplan


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij