hren

Hrabra Jelena Vuković donijela je na svijet malog Niku
Jelena Vuković je sinoć na svijet donijela malog Niku, a to ne bi bila neka vijest za širu javnost da nije rodila ispod nadvožnjaka na ulazu u Split. Rodila je u automobilu na suvozačevom mjestu. Otac Gordan Vuković nam je ispričao kako su izgledali ti dramatični i na kraju sretni trenuci...

- Pukao joj je vodenjak prije semafora za Stobreč, vidio sam da je ispod nje sve mokro. Nisam vjerovao da će se to desiti, ali kada mi je rekla 'Izlazi mali već vanka', stavio sam joj ruku između nogu i rekao 'Nije još, neće još'. Kada sam to rekao, nakon tri sekunde mali već izlazi vanka! Vidim, događa se... - ispričao nam je tata Vuković.

- Ona je veći heroj od mene. Hvatala je svoje dijete sa svoje dvije ruke i stavlja ga na prsi. Ja sam se uparkiravao kada je dijete izlazilo vanka, ona ga hvata, ja ga hvatam desnom rukom, a u lijevoj mi je volan. Upalio sam klimu i pokrio ga svojom jaketom jer smo mu morali zadržati toplinu, ja sam fizioterapeut pa sam znao te neke stvari - dodao je Gordan Vuković.

Sretni tata ovom prilikom se još želio zahvaliti svimama koji su njegovom Fizio centru Vuković poslali čestitku povodom rođenja.

Izvor: Dalmatinski portal


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij