hren

U sklopu drugoga vikenda Adventa u Splitu „Ljubav nas spaja“, održat će se prigodan adventski program na rivi koji će se u subotu, 5. prosinca i nedjelju, 6. prosinca održati od 11 do 13:00 sati oba dana.

Subotnji program sastoji se od nastupa glazbenih sastava, muške klape „Ježinac“, policijske klape „Sveti Mihovil“, dueta Edi Šegota i Mislav Biočina uz pratnju te sastava „Cambi“, dok će sve prolaznike Rivom u nedjelju zabavljati saksofonist Mladen Baučić Baucho i Trio Baucho. Isti dan, 6. prosinca, očekuje nas i dolazak svetog Nikole i Djeda Božićnjaka koji će pozdraviti okupljenu djecu u podne i podijeliti poklone poštujući sve epidemiološke mjere. U slučaju lošega vremena program se otkazuje.

Godine 2020., više nego ikada važna je iskonska povezanost među ljudima, što je i misao vodilja ovogodišnjeg Adventa u Splitu pod sloganom „Ljubav nas spaja”. Od 28. studenog do 6. siječnja Split će postati izvor nove nade oslanjajući se upravo na ljubav koja svaku osobu spaja s najmilijima, čak i kada im je, uslijed pandemije, oduzeta prisnost i mogućnost zagrljaja. Cijela manifestacija, stoga, održat će se u skladu s mjerama nacionalnog Stožera civilne zaštite, poput obaveznog nošenja zaštitnih maski i držanja fizičke distance.

Cjelokupan program ovogodišnjeg splitskoga Adventa pratite  putem Facebook i Instagram profila Turističke zajednice grada Splita na kojemu se svakoga dana objavljuju najnovije informacije i zanimljivi nagradni natječaji.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij