hren

POLICIJA OBJAVILA DETALJE NAPADA
VIŠE osoba je poginulo, a 30-ak ih je ozlijeđeno kada se automobil zabio u pješake u njemačkom gradu Trieru. Zbog napada je uhićen 51-godišnji Nijemac. Motiv nije poznat, ali je policija objavila da je u trenutku napada bio pijan te da je zadnjih nekoliko dana živio u automobilu.

"U utorak poslijepodne 51-godišnji muškarac zabio se u ljude u pješačkoj zoni svojim SUV-om. Vozilom je unutar jednog kilometra zahvatio više prolaznika. Preminule su četiri osobe, više ih je teško ozlijeđeno. Jedna od žrtava je malo dijete. Vozača je zaustavila policija četiri minute nakon dolaska Hitne na mjesto događaja. Tijekom uhićenja vozač je pružao žestok otpor.

51-godišnjak je priveden i u tijeku je ispitivanje. Nema informacija o motivu napada.

Najmlađa žrtva imala je 9 mjeseci, najstarija 73 godine", objavila je policija.

Vozač nije imao kriminalni dosje. Posljednjih dana živio je u automobilu, a tijekom napada je bio pijan, izmjereno mu je 1.4 promila u krvi. Policija kaže da motiv napada nije bio politički niti vjerski.

Policija je potvrdila da su preminule četiri osobe, dok su deseci ozlijeđeni, među kojima mnogi teško. Najmlađa žrtva imala je devet mjeseci, a najstarija 73 godine. 

Foto:Twitter

Izvor: Index.hr


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij