hren

Na Rivi će se u subotu, 5. prosinca, u 10 sati postaviti desetke metara dug izložbeni stol

Posljednjeg dana međunarodne manifestacija Split Gourmet Expo Split koja će od 1. do 5. prosinca u objediniti natjecanja Bisera mora i Grand Gourmeta, održat će se natjecateljska gastro izložba regionalnih restorana, konoba i hotela na splitskoj Rivi. Organizator udruga Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija poziva ugostitelje da predstave najbolju gourmet ponudu svojih objekata te osiguraju mjesto u posebnoj dvojezičnoj publikaciji. 

- Osigurajte svoje mjesto u posebnoj najavi, pokažite najbolje u brošuri regionalne gastro ponude, predstavite se uživo publici i medijima te putem live streama. Promo materijali i posebne edukacije su osigurane za sve sudionike. O okusu, izgledu i originalnosti jela odlučivat će stručni žiri eminentnih kuhara i gastronomskih stručnjaka, te će nakon izložbe uslijediti i proglašenje najboljih po kategorijama, kao i sveukupni pobjednik manifestacije kao i u protekla tri Split Gourmet Expoa - najavila je organizatorica Alma Harašić Bremec, voditeljica ŠKMER Akademije.

Na Rivi će se u subotu, 5. prosinca, u 10 sati postaviti desetke metara dug izložbeni stol na kojem će biti izložena tri slijeda (hladno ili toplo predjelo, glavno jelo te desert) pripremljena ranije u objektu koja će nakon ocjenjivanja moći besplatno kušati posjetitelji manifestacije. Cilj je da  se regija promovira kao cjelogodišnja destinacija gourmet izvrsnosti.

Prijave na link https://www.skmer.hr/split-gourmet-expo. Prijavnicu i materijale za promociju (kratki opis ponude, objekta te recepti s izložbe na hrvatskom i engleskom jeziku, fotografije objekta i kuhara) potrebno je poslati na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Detalji mogu se dobiti na  +385 99 319 89 61.

 

 

Izvor : Dalmatinskiportal.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij