hren

Iz Općine Sutivan na Braču putem službene Facebook stranice u petak navečer upućena je obavijest kako zbog dvoje zaraženih koronavirusom zatvaraju sportsku dvoranu i dječji vrtić.

Obavijest prenosimo u cijelosti:

Drage mještanke i mještani Sutivana !
Ovim putem Vas obavještavamo da sa stanjem na dan, 7. studenoga 2020. godine na području općine Sutivan imamo dvije osobe pozitivne na koronavirus. Jedna od osoba je potvrđena pozitivnom na koronavirus ranije, tj. sredinom prošlog tjedna, dok je za drugu osobu, koja je ujedno i službenik Jedinstvenog upravnog odjela Općine Sutivan, rezultat testiranja pokazao prisutnost koronavirusa dana 6. studenoga 2020. godine. Njihovi direktni kontakti su u samoizolaciji te se pridržavaju svih uputa dobivenih od strane epidemiološke službe i Stožera.

Testiranja djelatnika zbog proboja koronavirusa u Općinu Sutivan, diretnih kontakata zaraženih osoba, kao i svih ostalih koji eventualno razviju simprome narednih dana, obaviti će u ponedjeljak, utorak i srijedu shodno uputnicama i rasporedu epidemioloških službi.

Kao mjeru predostrožnosti sportska dvorana " Sokolana" i pripadajuća teretana se zatvaraju na period od četrnaest dana, dok se Dječji vrtić "Sutivan" zatvara na sedam dana.
Također napominjemo da, ukoliko osjetite bilo kakve simptome koji upućuju na potencijalnu infekciju COVID-19 koronavirusom se javite Vašem obiteljskom liječniku.

Svima oboljelima želimo što brži oporavak, a svih Vas pozivamo da se pridržavate epidemioloških mjera, stoji u obavijesti upućenoj iz Općine Sutivan.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij