hren

PROBOJ U BOLNICI
Ravnatelj KBC Sestre milosrdnice, Mario Zovak, kaže da su svi izolirani i klinički da su dobro te da je osoblje kod kuće. Dodaje i da su pacijenti izolirani na odjelu sa svim mogućim mjerama

Korona virus je ušao u Kliniku za tumore u Zagrebu, a kako nam je u subotu ujutro potvrdio ravnatelj KBC Sestre milosrdnice, Mario Zovak, pozitivno je pet sestara i pet kirurga te deset pacijenata.

Dodaje da su pozitivne i dvije instrumentarke, otorinolaringolog te fizioterapeut.

Zovak dodaje da su svi izolirani i klinički da su dobro te da je osoblje kod kuće. Dodaje i da su pacijenti izolirani na odjelu sa svim mogućim mjerama, a da nitko nema pogoršanje kliničke slike zbog toga.

Ukoliko ih u KB Dubrava, koja je namijenjena za taj tip pacijenata, neće moći zbrinuti, oni će odraditi liječenje u Klinici.

- Više na Klinici nema nitko tko bi trebao biti operiran u sljedećih par dana - kaže Zovak i dodaje da na kirurškom odjelu KBC Sestre milosrdnice ima i više nego dovoljno kirurga, ako će biti i potreba da dio liječnika prijeđe u Kliniku za tumore.

Dodao je da su od ponedjeljka i planirali uvesti A i B timove te smanjiti hladni pogon i da su tim mjerama predvidjeli razvoj situacije.

Izvor: 24sata.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij