hren

OSUMNJIČEN ZA UBOJSTVO
Branimir Ćaleta, osumnjičen zbog ubojstva svoje trudne djevojke danas je pobjegao nakon suđenja na Županijskom sudu u Splitu. Policija je za njime pucala, a još uvijek tragaju za njime.

Sve policijske snage splitske policije u potjeri su za Branimirom Ćaletom koji je danas nakon suđenja zbog ubojstva trudne Ukrajinke pobjegao s lisicama na rukama.

Kako je rekao glasnogovornik Županijskog suda, pravosudnim je policajcima pobjegao prilikom ulaska u kombi, pri čemu su oni i zapucali.  

Iz policije su priopćili da je u tijeku potraga za bjeguncem te mole građane da obavijeste policiju ako ga primijete. Odjeven je u majicu kratkih rukava s plavo-bijelim prugama, traperice i tenisice. Visok je oko 180 centimetara i slabije je tjelesne građe. Policija mole građane da se jave na broj 192 ako imaju informacije o odbjeglom osumnjičenjiku za ubojstvo. 

Ćaleti se danas sudilo za ubojstvo svoje djevojke Ganne Kitaeve, koja je bila u osmom mjesecu trudnoće. Tereti ga se da je u rujnu 2013. godine u jednom hostelu trudnicu zbog ljubomore izudarao tupim predmetom po licu, a zatim ju izudarao po glavi, smrskavši joj lubanju i lice. Preminulo i nerođeno dijete.

Izvor : Dnevnik.hr


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij