hren

Prema posljednjim podacima e-visitora u Hrvatsku je jučer stiglo više od 10 tisuća gostiju, a ukupno je s jučerašnjim danom zabilježeno 710 tisuća gostiju.

Počeo je još jedan udarni turistički vikend, pa se očekuju i gužve na prometnicama. Prema informacijama HAK-a u 7 sati, na graničnim prijelazima sa Slovenijom i Mađarskom čeka se na ulazak u Hrvatsku, na Goričanu i Goričanu II, Macelju, Pasjaku i Cvetlinu sat, a na ostalim do pola sata, dok se na izlazu iz zemlje čeka pola sata na prijelazu Rupa.

Gust promet tijekom dana očekuje se na važnijim cestama: autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče i A6 Rijeka-Zagreb, A2 Zagreb-Macelj i A3 Bregana-Lipovac, A7 GP Rupa-čvor Diračje, riječkoj i zagrebačkoj obilaznici, Jadranskoj magistrali (DC8) na prilazima turističkim središtima duž obale, osobito na području Zadra, Šibenika, Trogira, Splita, Stobreča, Podstrane, Omiša, Makarske, Istarskom ipsilonu, Krčkom mostu te na graničnim prijelazima.

Povremeno će se voziti uz zastoje na pojedinim dionicama autocesta - u blizini odmorišta te kod ulaza ili izlaza s autocesta, na prilazima turističkih središta duž obale, graničnim prijelazima te na dionicama cesta na kojima se zbog radova vozi uz privremenu regulaciju.

Izvor : N1info


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij