hren

Ukinute su i linije za druge dalmatinske destinacije

Scandinavian Airlines u ljetnom redu letenja prometuje iz brojnih zračnih luka u Skandinaviji prema Puli, Splitu i Dubrovniku. Zbog utjecaja pandemije kompanija je odlučila ne pokretati brojne linije prema Hrvatskoj, doznaje Croatian Aviation.

Kako smo ranije pisali, SAS već prometuje na nekoliko linija prema Hrvatskoj, iz Copenhagena, Osla i Stockholma prema Splitu, te iz Copenhagena prema Puli, više o linijama prema Hrvatskoj možete pročitati OVDJE.

Kompanija u srpnju ne planira pokretati letove prema Dubrovniku, a gotovo je sigurno da brojnih drugih linija također neće biti u ovogodišnjem ljetnom redu letenja.

Ukinute brojne linije prema Splitu

SAS je u ljetnom redu letenja prometovao iz čak 9 destinacija prema Splitu, dok će ove godine u prometu biti svega 3 ranije spomenute linije.

Linije iz Tromsoa, Harstada, Alesunda, Trondheima, Bergena, Stavangera, Kristiansanda, Aarhusa i Gothenburga prema Splitu kompanija ne planira pokretati u ove godine. Ipak, iz većine spomenutih destinacija moguće je putovati sa jednim presjedanjem preko Copenhagena, Osla ili Stockholma, također sa SAS-om.

Linije iz Copenhagena, Osla i Stockholma prema Dubrovniku također nisu u prodaji i vrlo vjerojatno ih neće biti ove godine.

Zračna luka Pula i SAS

Pula je prethodnih ljetnih sezona bila povezana sa Bergenom, Oslom, Stavangerom, Gothenburgom i Copenhagenom, no SAS prema Puli prometuje samo na liniji iz Copenhagena i ne planira pokretati ostale linije ovog ljeta.

Zadar – nova planirana destinacija

Kompanija je ovog ljeta planirala uvesti liniju Copenhagen – Zadar i time dodati još jednu hrvatsku zračnu luku u svoju mrežu destinacija. Letovi su originalno bili planirani dva puta tjedno, no u potpunosti su povučeni iz prodaje za ovu godinu, piše Croatian Aviation.

Izvor : Dalmacijadanas.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij