hren

SITUACIJA JE PRIJETEĆA
Epidemiolog i član kriznog stožera Predrag Kon jučer je na društvenim mrežama istaknuo kako je situacija s epidemijom u Srbiji ponovno prijeteća te najavio postroživanje mjera.

Krizni stožer u Srbiji donio je novu mjeru zbog epidemije koronavirusa. Nošenje maski bit će obavezno u zatvorenim prostorima, javljaju lokalni mediji.

Sastanak stožera još je u tijeku, a izdana je i preporuka za formiranje dvije COVID-19 bolnice, to su KBC Bežanijska kosa u Beogradu te Klinika za plućne bolesti u Nišu, piše Kurir.

Epidemiolog i član kriznog stožera Predrag Kon jučer je na društvenim mrežama istaknuo kako je situacija s epidemijom u Srbiji ponovno prijeteća te najavio postroživanje mjera.

"Nekih zabrana će najvjerovatnije uskoro biti, kao što su zabrane posjeta bolnicama. Bit će, vjerojatno, i nekih obaveznosti, kao što je nošenje maski u javnom prijevozu ili još u trgovinama. Najosnovnije je da se propisane mjere provode. Ako se ne provode, morat će biti kažnjavanja. Bar je to moje mišljenje", naveo je Kon.

Izvor : Dnevnik.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij