hren

Bugarski tenisač Grigor Dimitrov zaražen je koronavirusom zbog čega je otkazano finale Adria Toura u Zadru između Novaka Đokovića i Andreja Rubljova.

"Pozdrav svima. Želim javiti svojim prijateljima i fanovima da sam bio pozitivan na testu za COVID-19. Želim biti siguran da će svi koji su posljednih dana bili u kontaktu sa mnom biti testirani i poduzeti potrebne mjere. Žao mi je ako sam nekoga ugrozio. Doma sam i opravljam se. Hvala na podršci, molim vas čuvajte se i ostanite zdravi", napisao je na Instagramu.

Stožer civilne zaštite Zadarske županije osvrnuo se u priopćenju na pojavu koronavirusa kod tenisača koji je sudjelovao na turniru u Zadru.

Kako smo primili informaciju da je tenisač Grigor Dimitrov pozitivan na koronavirus koji je u Zadru igrao na teniskom turniru Adria Tour, molimo sve one koji su bili s njim u bliskom kontaktu dulje od 10 minuta da odu u samoizolaciju na 14 dana i jave se nadležnom epidemiologu u mjestu gdje borave, odnosno svom liječniku opće prakse.

Stanovnici Zadarske županije koji sumnjaju na zarazu, odnosno koji su sa tenisačem bili u bliskom kontaktu neka se jave dežurnom epidemiologu na broj 098/332-765 i svom liječniku. Zavod za javno zdravstvo Zadarske županije od sutra će uvesti dodatnu telefonsku liniju i dodatne dežurne timove.

Izvor: N1


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij