hren

Miroslav Škoro ove je subote objavio tko će nositi liste Domovinskog pokreta na predstojećim parlamentarnim izborima, a to je učinio i Božo Petrov kada su u pitanju liste Mosta.

U prvoj izbornoj jedinici listu Domovinskog pokreta će nositi Zlatko Hasanbegović, drugu će nositi Miroslav Škoro, u trećoj će biti Davor Dretar, a u četvrtoj Vesna Vučemilović. Petu izbornu jedinicu nosit će Ivan Penava, dok će šestu nositi Stjepo Bartulica, a sedmu Slaven Dobrović. Karla Korta nosit će osmu izbornu jedinicu, a Hrvoje Zekanović vodit će devetu izbornu jedinicu. U desetoj izbornoj jedinici nositelj će biti Ruža Tomašić, a u 11. To će biti Željko Glasnović.

U prvoj jedinici listu Mosta će nositi Marija Selak Raspudić, a u drugoj njezin suprug Nino Raspudić. U trećoj jedinici nositelj je Denis Grgurović, u četvrtoj Petar Kopunović Legetin, a u petoj jedinici Marina Budimir. Nikola Grmoja bit će nositelj liste u šestoj izbornoj jedinici, a Zvonimir Troskot u sedmoj izbornoj jedinici. Marin Miletić nosit će listu u osmoj, a Miro Bulj u devetoj jedinici. Božo Petrov bit će nositelj liste u desetoj izbornoj jedinici, dok će u dijaspori predvodnik liste biti Slaven Raguž iz Hrvatske republikanske stranke.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij