hren

"ZATO ŠTO SVOJE VOLIM"
Domovinski pokret na parlamentarne izbore 2020. ide pod sloganom ''Zato što svoje volim'', poznatim stihom iz pjesme Miroslava Škore ''Sude mi''.

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro u obraćanju na društvenim mrežama ukratko je predstavio i ključne točke programa Domovinskog pokreta.

"Dragi prijatelji, vrijeme je iznošenja izbornih programa i obećanja i, kao što vidite, neki imaju po nekoliko stotina stranica, jako puno točaka i sve skupa pretvorilo se u natjecanje u laganju i u onoj disciplini 'što nas košta opet obećat?'. Stoga, Domovinski pokret može jedino svim Hrvaticama i Hrvatima jamčiti, recimo, put na Mjesec s punim pansionom, jer sve je drugo zauzeto", ironično je ocijenio Miroslav Škoro.

Naglasio je kako je Domovinskom pokretu u središtu svih politika hrvatski čovjek, obitelj i domovina te da nikada neće dati svoje vode, zemlju i šume.

"SToga, zato što svoje volimo, nećemo lagati, varati i krasti. Zato što svoje volimo, pustit ćemo policiji da radi svoj posao, DORH-u da diže optužnice i sucima da sude po zakonu. Zato što svoje volimo, omogućit ćemo zdravu poduzetničku klimu, zapošljavanje po sposobnosti i stvaranje uvjeta za povratak u Republiku Hrvatsku", istaknuo je Škoro.

Osim toga, Domovinski pokret neće dopustiti zlostavljanje ugroženih skupina, vladanje državom putem žetončića i pogodovanje etnobiznismenima, poručio je. Brinut će se o djeci i mladima, braniteljima i umirovljenicima.

"Zato što svoje volimo, potaknut ćemo rješavanje pitanja nestalih, graničnih sporova i zakona o izborima i referendumima. Zato što svoje volimo, za sve ćemo putem referenduma pitati hrvatski narod i ako treba, odstupit ćemo, podnijeti ostavke i raspisati nove izbore", zaključio je Miroslav Škoro.

Izvor: Dnevnik.hr


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij