hren

'PRIDRŽAVAO SAM SE MJERA ZAŠTITE'
'Lagane simptome u obliku blage glavobolje i temperature od 37,4 osjetio sam u četvrtak', napisao je Ninčević

Gradonačelnik Solina Dalibor Ninčević objavio je na svom Facebook profilu da je pozitivan na koronavirus. 

Njegov status prenosimo u cijelosti:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita OBJAVIO EMSC Što je panika napravila od nas? 'Prvi puta imamo 600 dojava za potres 1,5 po Richteru' Pozitivan stav Krize u nekima bude ono najbolje: Ovi su primjeri koji vraćaju nadu PROVELA AGENCIJA VALICON RTL prvi objavljuje rezultate istraživanja: Što Hrvati misle o epidemiji koronavirusa?

"Drage moje sugrađanke, dragi moji sugrađani!

Dužnost mi je obavijestiti vas i javnost da sam POZITIVAN NA KORONAVIRUS.

Nisam putovao nikamo vani, pridržavao sam se svih mjera zaštite (nosio masku i rukavice) redovito prao i dezinficirao ruke, ali odgovoran posao gradonačelnika i člana Stožera civilne zaštite, kontakti i provođenje mjera Nacionalnog stožera doveli su me negdje u kontakt s virusom.

Lagane simptome u obliku blage glavobolje i temperature od 37,4 osjetio sam u četvrtak popodne te sam se odmah stavio u samoizolaciju.

U petak nisam išao na posao, kontaktirao sam epidemiologa koji mi je sugerirao, s obzirom na posao koji obavljam i brojne kontakte, da napravim test na koronavirus.

Danas u popodnevnim satima sam obaviješten da mi je test POZITIVAN i naravno da sam odmah u razgovoru s eplidemiologom dao sve kontakte (u obitelji, na radnom mjestu), a i osobno sam kontaktirao te osobe radi eventualne samoizolacije tih ljudi.

Gradska uprava i Stožer civilne zaštite će funkcionirati i dalje, dovoljnim kapacitetima provodeći sve odluke, upute i mjere.

Ja se osjećam dobro, imam blage simptome kao kod prehlade i blaže gripe te ću od kuće koordinirati radom Gradske uprave i zajedno s kolegama sudjelovati u provođenju odluka iz nadležnosti Stožera civilne zajednice Grada Solina.

Ovo je samo dokaz da nitko od nas nije imun na ovaj virus.

Zato dragi moji, drage moje,
čuvajte sebe i svoju obitelj, pridržavajte se striktno svih mjera i uputa Stožera i stručnih zdrastvenih službi.

Ako nije baš nužna potreba, OSTANITE DOMA!

Uvjeravam vas, iz ovoga ćemo kao pojedinci i kao zajednica izaći još jači.

Vaš gradonačelnik!", napisao je Ninčević na Facebooku. 

Izvor: Vijesti.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij