hren

Projekt “Pomorsko je dobro” koji je izabran među tri najbolja projekta za nositelja ovogodišnje nagrade Grand PRix 2020. Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ), u Zagrebu je na Smotri finalista predstavio pročelnik Upravnog odjela za turizam i pomorstvo Splitsko-dalmatinske županije, Stipe Čogelja. Projekt se natječe u kategoriji Grand PRix-a a odnose s javnošću u regionalnoj i lokalnoj samoupravi.

Odluku o izboru projekta “Pomorsko je dobro” Splitsko-dalmatinske županije među tri finalista, donio je Stručni žiri za dodjelu godišnjih nagrada anonimnim glasovanjem 21. veljače 2020. godine u konkurenciji od 40 prijavljenih projekata.

“Pomorsko je dobro” inovativan je i u Hrvatskoj jedinstven projekt Splitsko-dalmatinske županije (SDŽ) kojeg provodi Upravni odjel za turizam i pomorstvo SDŽ s ciljem transprentnijeg, odgovornijeg i učinkovitijeg upravljanja i valorizacije pomorskog dobra, podrške jedinicama lokalne samouprave i uvođenja reda nad tim vrijednim resursom, kao i njegove zaštite i očuvanja.

Izvor : Morski.hr


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij