hren

Predstavljanje projekta  “Active Youth Entrepreneurship Network” (AYEN),  održat će se 5. i 6. veljače 2020. godine u prostoru PICS inkubatora pokrenutog u sklopu projekta ICT županija (ulica Ruđera Boškovića 32, FESB) u terminima od 11 do 15 sati.

Projekt AYEN ambiciozan je trogodišnji projekt čiji je cilj, kroz poduzetnički inkubator lociran na Splitu 3, u blizini studentskog kampusa, educirati mlade o poduzetništvu te im pružiti mentorsku podršku za pokretanje vlastitog posla, individualno ili u timovima. U internacionalni projekt uključene su partnerske organizacije iz šest europskih zemalja – Norveške, Italije, Grčke, Bugarske, Rumunjske i Hrvatske. Ukupna vrijednost projekta više je od 3 milijuna eura, a sufinanciran je sredstvima Europskog gospodarskog prostora i Norveškog fonda za zapošljavanje mladih.

Prvi dan je rezerviran za predstavljanje projekta i za panel raspravu „Od ideje do proizvoda“ na kojoj će se razgovarati o svim izazovima s kojima se mladi susreću prilikom ulaska u svijet poduzetništva. Sudionici panel rasprave bit će naši vodeći poduzetnici i inovatori Stipe Režić, Josip Maji, Nebojša Veron i Armando Matijević koji će s prisutnima podijeliti svoja uspješna poduzetnička znanja te poslovna ali i životna iskustva.

Drugi dan polaznici će se detaljnije upoznati s pojedinačnim skupinama inkubacije koje su razvijene unutar AYEN programa, upoznati njihove posebnosti te će u suradnji i dogovoru s mentorima odabrati skupinu kojoj će se priključiti a koja najbolje odgovara njihovim potrebama. Događaj će također služiti da se mentori upoznaju s polaznicima i njihovih poslovnim idejama ali i umrežavanju među dionicima.

Prijave za sudjelovanje u projektu bit će otvorene na događaju predstavljanja.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij