hren

Glasnogovornik Organizacije civilnog zrakoplovstva Irana, Reza Jafarzadeh rekao je za državnu televiziju da na letu bilo 170 putnika i članova posade, dok novinska agencija IRNA piše da ih je na letu za Kijev bilo 180

Poginuli su svi putnici i članovi posade ukrajinskog zrakoplova koji se srušio u Iranu, potvrdio je u srijedu ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenskij.

Ukrajina nastoji utvrditi okolnosti pada i točan broj žrtava, priopćeno je iz predsjednikova ureda.

»Moja iskrena sućut svim rođacima i prijateljima putnika i posade«, dodao je Zelenskij.

Boeing 737 Ukraine International Airlinesa srušio se zbog tehničkog kvara nakon polijetanja iz iranske zračne luke Imama Homeinija s najmanje 170 putnika i članova posade. Boeing 737 srušio se u blizini zračne luke nakon čega se zapalio.

»Vatra je toliko snažna da ne možemo djelovati, a 22 vozila hitne pomoći, četiri autobusa i helikopter su na mjestu događaja«, rekao je Pirhossein Koulivand, šef iranskih hitnih službi.

Glasnogovornik Organizacije civilnog zrakoplovstva Irana, Reza Jafarzadeh rekao je za državnu televiziju da na letu bilo 170 putnika i članova posade, dok novinska agencija IRNA piše da ih je na letu za Kijev bilo 180.

Izvor: Novilist.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij