hren

RAKIJICA I FRITULE
Deset adventskih kućica na Rivi našlo je svoga vlasnika, a šest ide u drugi krug. Spalatum D.M.C., tvrtka koja organizira "Advent u Splitu- zimski akvarel 2019./2020.", raspisala je novi poziv za dostavljanje ponuda za izlaganje, prezentaciju i prodaju proizvoda i usluga, a zainteresirani moraju dostaviti svoju ponudu i potrebnu dokumentaciju do 21. studenog. Javno otvaranje ponuda će biti u četvrtak, 21. studenog.

Podsjetimo, Na temelju dostavljenih ponuda za izlaganje, prezentaciju i prodaju proizvoda i usluge, članovi povjerenstva u kojem su sjedili Pave Zaninović u ime gradske uprave, Mariana Pivalica iz Turističke zajednice i Marina Rančić, djelatnica tvrtke “Spalatum D.M.C”, odabrali su ponuditelje za 10 objekata na Rivi.

Provjerom valjanosti dostavljene dokumentacije ustanovljeno je kako neki natjecatelji nisu dokazali tražene uvjete iz poziva, pa je tako tvrtka “Sezonsko ugostiteljstvo” iza koje stoji osječka obitelj Šestić, vlasnici sada zatvorenog kluba “Zenta”, poznatijeg po ranijem imenu “O’ Hara”, ostala bez kućice na Rivi zbog neispunjenog obrazca ponude, a tvrtka “Šetač” iz Podstrane zbog nedostavljene potvrde o nepodmirenim dugovanjima prema Poreznoj upravi.

Kod onih koji su dostavili potpunu dokumentaciju “povjerenici” su dali prednost natjecateljima koji su ponudili najvišu naknadu za korištenje adventskih sadržaja.

Tako je za prvu kućicu na početku Rive najvišu ponudu dao Ugostiteljski obrt “Ring” iz Splita, a riječ je o 71.100 kuna. Isti je obrt dobio još tri kućice, jednu na Rivi za 50.100 kuna, i druge dvije u Đardinu, po cijenama od 24.100 i 33.100 kuna.

Solinski obrt “Mate svijet zabave” za 3005 kuna je dobio pravo postaviti “vlakiće” za djecu na platou ispred poslovnice Financijske agencije na dnu Prokurativa. Ostali sudionici “Zimskog akvarela” dolaze iz Sinja, Podstrane, Lokve Rogoznice, Solina, Kaštel Kambelovca i naravno - Splita.

Sedamdeset i jednu tisuću kuna je za svoju kućicu ponudio “Black dog”, dok je recimo obrt “Riba Dražin” iz Kambelovca dobio prostor na temelju ponuđenih 23.000 kuna.

U Đardinu su dodjeljene četiri kućice, jedna od njih pripasti će Braniteljsko-socijalno radnoj zadruzi “Naši ljudi”, druga splitskoj tvrtki “Apulian”, a još dvije već spomenutom “Ringu”. Ostala je još jedna, nedodjeljena.

Najavljeni “Advent na Splitu 3” je, nažalost, propao i prije samog početka. Naime, nije stigla niti jedna ponuda zainteresiranih ugostitelja za planirane četiri kućice na platou ispred Robne kuće “Prima 3”.

Izvor : Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij