hren

ZVUČI DOBRO
Iz Grada Splita stigla je dobra vijest za male i srednje poduzetnike na području grada. Raspisan je natječaj za poticanje zapošljavanja u malom i srednjem poduzetništvo, za što je iz proračuna osigurano 2 milijuna kuna.

Potpore će se dodjeljivati temeljem raspisanog Natječaja na koji se mogu prijaviti mali i srednji poduzetnici koji žele ojačati svoje ljudske potencijale i unaprijediti poslovanje, a koji imaju registrirano sjedište na području grada Splita.

- Cilj natječaja je poticanje gospodarske aktivnosti malog i srednjeg poduzetništva, stvaranje povoljnijeg poduzetničkog okruženja i povećanje zaposlenosti u gradu. Maksimalan iznos potpore koji je moguće ostvariti putem Natječaja je 30 tisuća kuna po zaposlenoj osobi, a za pokriće troškova bruto plaće, poručili su iz Banovine.

Prijavitelj može zatražiti potporu za najviše dvije osobe. Natječaj traje do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 1. prosinca 2019. godine.

Svi detalji i uvjeti natječaja dostupni su na internetskim stranicama Grada Splita: www.split.hr , a zainteresirani se mogu informirati i putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij