hren

Od četvrtka, 26. rujna 2019. godine, bit će zatvorena dionica županijske ceste Ž6270, tj. dio Matoševe ulice u Solinu i to od križanja sa Zoranićevom ulicom pa do križanja s Ulicom Petra Krešimira IV.
U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta početak radova će se odgoditi.

U potpunosti će se rekonstruirati predmetna dionica sa svim instalacijama. HEP ODS će izvoditi radove zamjene postojećeg dotrajalog 35 kV kabela, EVN Croatia plin radove na postavljanju plinovoda, Vodovod i kanalizacija Split radove na zamjeni postojećeg vodovoda, Hrvatski telekom izmjestit će postojeće instalacije, a Županijska uprava za ceste Split će izgraditi oborinsku kanalizaciju i obnoviti kolničku konstrukciju.

Za vrijeme radova obilazak će biti Zoranićevom ulicom, a na svim gravitirajućim raskrižjima postavit će se privremena prometna signalizacija.
Vozila stanara i gospodarskih subjekata na predmetnoj dionici propuštat će se ovisno o dinamici izvođenja radova.

Predviđeno trajanje radova je do kraja godine. Molimo sve sudionike za strpljenje i oprez te poštivanje prometne signalizacije. Stanarima će biti osiguran pristup kućama za vrijeme izvođenja radova, a onima koji ne budu mogli doći vozilima do svojih parkirališnih mjesta osigurat će se privremena lokacija za parkiranje vozila.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij