hren

U organizaciji Kluba mladih Split, drugi tjedan za redom odvijaju se predavanja pod vodstvom magistre psihologije i edukantice transakcijske analize, Dubravke Pešorde.

Nakon prošlotjednog uspješnog izlaganja mlade predavačice, magistre psihologije Dubravke Pešorde na temu, “Psihološke igre u svakodnevnom životu: Koju igru igraš?” ovu srijedu, 15. svibnja 2019., na adresi Ruđera Boškovića 20/2 u 18h, započinje drugo predavanje pod nazivom “Tajne uspješne komunikacije”.

- Kako uvidjeti razliku između onoga što osoba izgovara i onoga što stvarno misli? S kojim ciljem komuniciramo? Jesmo li u komunikaciji progonitelji, spasitelji ili žrtve? Zbog čega ponekad ne razumijemo ono što su nam drugi željeli reći, čak i kad oni misle da su bili potpuno jasni? Odgovore i objašnjenja na sva pitanja saznat ćete na sutrašnjem predavanju. - rekla nam je magistra psihologije i edukantica transakcijske analize, Dubravka Pešorda.

Predavanje je besplatno i otvoreno za sve posjetitelje. Nakon ovotjednog predavanja slijede još dva psihološka predavanja pod nazivima “Tko piše tvoj životni scenarij?“ i “Kako dobiti ljubav koju želimo?“ u isto vrijeme na istom mjestu u naredna dva tjedna.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij