hren

Rotary Club Split Plus marljivo organizira treći po redu međunarodni Rotary Moto Rally Plus. Ovoga puta sva prikupljena sredstva su namijenili udruzi sv. Bartolomej iz Knina i očekuju više prijavljenih sudionika nego protekle dvije godine. Glavni pokretač akcije i cijenjeni član Rotary zajednice, Željan Rakela, kazuje nam da je ove godine utoliko lakše jer su njihova humanitarna nastojanja prepoznali mnogi sponzori, donatori i ljudi dobroga srca koji koriste svaku priliku i pomažu potrebitima.

Ovogodišnja ruta motorotarijanaca kreće iz Splita 9.5. i vozi se kroz Knin, Zadar, Pag, Senj, Grobnik, Delnice, Karlovac, Prelog i kao cilj ima Varaždin u koji se dolazi 11.5. u večernjim satima.
Uz Rotary Club Split Plus, u akciju su uključeni RC Kaštela, RC Zadar, RC Prelog i RC Varaždin 1181 te moto klubovi BMW Dalmacija, BMW MK Varaždin, BMW MK Karlovac, MK Vuk Samotnjak, MK Barokeri, MK Mountain Riders, MK Paška Bura I IFMR Croatia bez čije pomoći akciju ne bi bilo moguće organizirati.

“Mi smo ovo putovanje shvatili kao misiju s ciljem podizanja svijesti o važnosti dobrotvornog djelovanja. Tome je Rotary zajednica posvećena. Start Rallija je u Splitu 9.5. i prva postaja je u Kninu da bi pozdravili naše štićenike i senzibilizirali što veći broj građana da se donacijom uključe u akciju. Sve motoriste pozivamo da se priključe, cijena kotizacije je simbolična, a ruta i događanja bogati i nezaboravni. Svake godine trudimo se obogatiti program Rallija tako da ćemo na ovoj ruti posjetiti 3 muzeja – Muzej Čipke I Soli na Pagu, Akvarij u Karlovcu, obilaziti gradove uz turističke vodiče, jednu od najboljih sirana u regiji Sirana Gligora,  tvrđavu Nehaj u Senju, prisustvovati besplatnim koncertima, uživati u vožnji Grobnikom I u osjećaju zajedništva te degustacijama vina I lokalnih specijaliteta koji nas tradicionalno dočekuju na svim postajama. Taj osjećaj znaju samo istinski zaljubljenici u motoristički sport!” – navodi Željan Rakela.

Za sve dodatne informacije i prijavu posjetite Facebook stranicu OVDJE.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij