hren

BlockSplit konferencija, najveća je BLOCKCHAIN konferencija u regiji. Nakon prošlogodišnjeg velikog uspjeha i ove godine otvara svoja vrata uz još veći broj stručnjaka te domaćih i inozemnih gostiju. Riječ je o jedinstvenoj prilici za podizanje znanja u ovoj industriji te stvaranje korisnih poslovnih poznanstava. Konferencija će pružiti niz kvalitetnih programerskih i poslovnih radionica, poznatih predavača i sponzora, demonstraciju najnovijih tehnologija, prezentacije, prilike za umrežavanje,  bogat zabavni program i druge popratne događaje.

BlockSplit Hrvatsku i Split čini mjestom susreta IT stručnjaka, poduzetnika, programera, domaćih i stranih blockchain entuzijasta, raznih institucija, studenata i medija. Konferencija će se i ove godine održati na Ekonomskom fakultetu u Splitu, na kojem se očekuje više od 400 posjetitelja.

Konferenciju organizira udruga Blockada, u suradnji s brojnim partnerima, a predstavnik organizatora, Tomislav Mamić ovom prigodom je izjavio: “Svrha BlockSplit konferencije je razvoj blockchain industrije u Hrvatskoj i regiji. Zato se jako trudimo stvoriti sadržaj koji će privući talentirane programere i poduzetnike i omogućiti im ulazak u ovu novu industriju. Prošlogodišnja konferencija je u Split dovela čak 400 sudionika iz Hrvatske i inozemstva, kao i vodeće stručnjake i tvrtke na svijetu. Ove godine se nadamo ponoviti isti uspjeh, uz još bolji program. Osim toga, očekujemo da ćemo postići još veći značaj za zajednicu, kao i ostaviti trag na globalnom nivou.”

Što donosi druga BlockSplit konferencija?

Drugo izdanje splitske konferencije namijenjene međunarodnoj razmjeni iskustava i širenju znanja među blockchain zajednicom očekuje nas krajem mjeseca na Ekonomskom fakultetu. I ove će godine publika imati priliku slušati o izazovima rada u ovom području od brojnih stručnjaka, ali i sudjelovati na radionicama i uspostaviti nove kontakte i poznanstva, posebno na neformalnim zabavnim dijelovima konferencije. Svoje ulaznice možete nabaviti na službenoj stranici konferencije.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij