hren

Rotary klub Split i Glazbena škola Josip Hatzea koncertom Djeca moraju imati budućnost, koji će se održati u nedjelju, 24. ožujka 2019. s početkom u 19 i 30 sati u HNK Split,  pomažu uređenju odjela dječje bolnice KBC-a Split.

U izgradnji budućnosti ovom prigodom djeca pomažu djeci pa će nastupiti nagrađivani vokalni i instrumentalni ansambli Glazbene škole Josipa Hatzea; dječji zborovi Do-Re-Mi i Corona te Puhački orkestar Hatze Brass To Go pod ravnanjem profesora Jakova Jurića. Uz njih nastupaju Lorena Bučan, Josip Čagalj Jole, Terezija Kusanović, Edita Lučić Jelić, Željan Radman, Tedi Spalato, Zvonimir Stipičić, Anja Šovagović Despot, Tonči Tranfić i Gordan Tudor. Koncert će se snimati s namjerom izdavanja CD-a.

Ovo je već drugi humanitarni koncert u tekućoj školskoj godini kojeg organiziraju Rotary klub i Glazbena škola Josipa Hatzea. Nakon uspješnog koncerta Zajedno za najmlađe, održanog 6. studenog 2018. u amfiteatru Medicinskog fakulteta, u zajedništvu nastavljaju glazbenu misiju  za budućnost djece.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni kazališta, a sav prikupljeni novac pomoći će uređenju odjela dječje dnevne bolnice KBC-a Split. Umjetnici, kojima je estetika utkana u život, najbolje znaju koliko okruženje utječe na raspoloženje i motivaciju. Zato žele uljepšati i razvedriti prostorije najmlađih korisnika KBC-a, kako bi im olakšali boravak u njihovom privremenom domu te ih podržali na putu njihovog ozdravljenja.

Pomozite i vi u izgradnji budućnosti djece te pritom uživajte u pomno biranom programu raznovrsnih glazbenika!


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij