hren

DAN OTVORENIH VRATA PU SPLITSKO-DALMATINSKE
U srijedu, 20. ožujka, od 10 do 14 sati u sjedištu Policijske uprave splitsko-dalmatinske (Split, Trg Hrvatske bratske zajednice 9) održati će se Dan otvorenih vrata, kada će se, između ostalog, promovirati rad Srednje policijske škole „Josip Jović“, u cilju informiranja mladih do 28 godina života o uvjetima za upis u program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka za 2019/2020. godinu.

Dan otvorenih vrata započeti će konferencijom za medije u zgradi PU splitsko-dalmatinske (soba 313/III.kat) u 10 sati, nakon čega će se prezentirati aktivnosti policije na prostoru južnog dvorišta zgrade (a u slučaju loših vremenskih uvjeta u predvorju zgrade) i u sportskoj dvorani u sklopu policijske uprave, gdje će se prezentirati borilačke vještine, a zainteresirane kandidate za program obrazovanja za zanimanje policajac/policajka će se informirati i o načinu testiranja koji trebaju proći prije upisa u program.

Sve informacije o radu policije i kako postati policajac/policajka zainteresirani će biti u mogućnosti dobiti na info pultovima na kojima će, osim informativnih materijala, biti izložena oprema i tehnika koju policija koristi u svakodnevnom radu, te će se moći upoznati sa svim segmentima rada i rodovima policije (temeljna, kriminalistička, prometna, granična i interventna policija, protueksplozijski odjel, prevencija), odnosno razgovarati s policijskim službenicima o temama za koje pokažu interes.

- Ukoliko imate želju postati policajac/policajka, pozivamo Vas da 20. ožujka dođete ispred Policijske uprave splitsko-dalmatinske, gdje ćete dobiti sve potrebne informacije. Također, pozivamo i sve ostale građane koji imaju želju upoznati se s radom policije da nam se pridruže na Danu otvorenih vrata! – kazali su nam u policijskoj upravi.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij