hren

SUZE PRED KAMEROM
Nisam znala da je istekla, iako me to nimalo ne opravdava. Ja to nisam znala, nosim je ovako, iako otkako sam u Zagrebu ne vozim puno, samo vikendom kad dođem u Vinkovce. Ne opravdava me ništa i zato sam još u subotu, pa onda i jutros premijeru ponudila ostavku, dodala je Žalac

Ministrica Gabrijela Žalac danas se obratila novinarima oko subotnje prometne nesreće u kojoj je bez važeće vozačke dozvole automobilom srušila 10-godišnju djevojčicu.

- U subotu zbog šoka vam nisam mogla dati izjavu. Tako nešto ne bih nikome poželjela. Krenula sam, izbjegavala sam ju, udarila je, na licu mjesta sam joj pomogla. Ne znam što da kažem, jako sam potresena, rekla je ministrica Žalac kroz suze. 

Rekla je da nije znala da joj je vozačka dozvola istekla, a potom je novinarima pokazala da se to dogodilo još 9. lipnja 2016. Dakle, ministrica je bez važeće vozačke vozila preko dvije i pol godine.

- Nisam znala da je istekla, iako me to nimalo ne opravdava. Ja to nisam znala, nosim je ovako, iako otkako sam u Zagrebu ne vozim puno, samo vikendom kad dođem u Vinkovce. Ne opravdava me ništa i zato sam još u subotu, pa onda i jutros premijeru ponudila ostavku, dodala je Žalac.

Tvrdi da u kritičnom trenutku nije vozila brže od 30-40 kilometara na sat.

- Samo mi je drago da je djevojčica dobro, posjetila sam je u KBC-u Osijek. Drago mi je da se dobro oporavlja i da će sve s njom biti u redu, zaključila je.

Izvor: novilist.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij