hren

U VANILLA CLUBU
Ako želite Valentinovo obilježiti na sasvim drugačiji način i svoju ljubav podijeliti u najboljem raspoloženju pozivamo vas na 12. po redu Ples s anđelima, jedinstveni srceuključivački disco party za sve osobe s intelektualnim teškoćama, u nedjelju, 17. veljače od 17 do 20 sati u Vanilla clubu.

Podsjetimo se kako je ovaj inkluzijski party započeo 2008. godine i već prve godine dobio nagradu za najbolji volonterski projekt naše Županije.
Postao je tradicionalna godišnja svetkovina svih osoba s intelektualnim teškoćama našeg podneblja te ga se s nestrpljenjem čeka i za njega priprema.

Svake godine na Plesu se okupi između 700 i 900 osoba s intelektualnim teškoćama, ali i brojnih sugrađana, volontera, ljudi koji su ovaj projekt prihvatili kao svoju feštu ljubavi jer se 10 godina odvijala u doba Valentinova. No, posljednjih nekoliko godina Ples s anđelima odvija se i pod maskama što je doprinijelo brisanju svih razlika! Posebno smo ponosni što smo redovni dio programa Splitskog krnjevala, ove godine ga na neki način kao prvo događanje i započinjemo.

Ovogodišnji Ples s anđelima održat će se u organizaciji Skautskog kluba Marjan u klubu Vanilla na bazenima u Poljudu koji cijelo desetljeće besplatno ustupa prostor i konobare koji volontiraju za ovu prigodu, kao i DJ Tony Sanchez koji je od samog početka dio ove jedinstvene priče i zaslužan za fantastičnu atmosferu svih dosadašnjih anđeoskih plesova.

Na ples i ove godine dolaze korisnici ustanova: Centar Slava Raškaj, Centar za odgoj i obrazovanje Juraj Bonači, njihove dislocirane jedinice Firule, centra u Makarskoj i Sinju, predstavnici Centra Fra Ante Sekelez iz Vrlike, članovi udruga Srce, Lastavice, Zvono, Anđeli, Sindrom down,... a neki od njih pripremili su i točke s kojima će se predstaviti okupljenima.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij