hren

Ostavka se, navodno sprema nakon što prođu dvije godine mandata jer tada nisu potrebni novi izbori. Grad bi ostao u rukama zamjenice Jelene Hrgović

Gradonačelnik Andro Krstulović Opara komentirao je kratko medijske natpise tjedniku 'Nacional' kako se sprema podnijeti ostavku ovo ljeto.

- Nemam pojma tko to priča, to su gluparije totalne - demantirao je gradonačelnik.

Ostavka se, navodno sprema nakon što prođu dvije godine mandata jer tada nisu potrebni novi izbori. Grad bi ostao u rukama zamjenice Jelene Hrgović, koja je bliska gradonačelniku i time bi 'zeznuo' predsjednika splitskog HDZ-a Petra Škorića s kojim se, navodno, Krstulović Opara ne slaže oko kadroviranja. Škorić, navodno, želi utjecaj na odlučivanje u izvršnoj vlasti, što mu gradonačelnik ne dozvoljava. S druge strane, navodno su sukobi 'spinovi' kako bi se izazvalo razumijevanje javnosti za koaliciju sa Željkom Kerumom i 'zapinjanje' s projektima.

Gradonačelnik je još, u obilasku Klinike za plućne bolesti s potpredsjednikom Vlade Predragom Štromarom, ravnateljem KBC-a Julijem Meštrovićem te županom Blaženkom Bobanom  komentirao važnost izgradnje Objedinjenog hitnog bolničkog prijema.

Poslao je poruku Vladi da ga treba izgraditi koliko god da košta, a za to vrijeme gradska uprava i ravnateljstvo bolnice rješavaju pristupni put.

Upitan je ovom prigodom i koliko košta  borba protiv potkornjaka na Marjanu.

- Ne mogu za sada o tome govoriti, onoliko koliko treba, Marjan nema cijene – odgovorio je.

Foto: Veljko Martinović
Izvor: Dalmatinskiportal.hr


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij