hren

BESPLATNE EDUKACIJE O KORIŠTENJU EU FONDOVA
Regionalni dani EU fondova, besplatne edukacije o korištenju EU fondova, održati će se u petak, 15. veljače od 10 do 14 sati u Gradskoj vijećnici Grada Opuzena. Edukacije organizira Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova, a službeno će ga otvoriti gospodin Ivo Mihaljević, gradonačelnik Zaprešića, kao i predstavnik Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Na edukacijama će svi zainteresirani pojedinci moći saznati više o mogućnostima korištenja EU fondova. Ove aktivnosti dio su informativno-edukativnog događanja pod nazivom „Regionalni dani EU fondova“ koje obuhvaća besplatne edukacije, sajmove EU fondova i posjete uspješnim EU projektima koje će se organizirati u 30 gradova diljem Hrvatske kako bi šira javnost na razumljiv i pristupačan način dobila informacije o svim mogućnostima financiranja iz fondova Europske unije.

Po završetku uvodnih govora održat će se panel diskusija „Razvoj Opuzena kroz fondove Europske unije“ na kojoj će sudjelovati predstavnici institucija i lokalni poduzetnici s iskustvom korištenja sredstava iz fondova Europske unije.

Nakon panel rasprave uslijedit će stručna predavanja na temu „EU fondovi kao mogućnost financiranja“. Prije završetka edukativnog dana M. Katunarić iz tvrtke „Projekt tim Katunarić“održat će radionicu „Predstavljanje mjera ruralnog razvoja i postupak prijave na natječaj“ na kojoj će predstaviti aktualne mogućnosti financiranja u okviru mjera ruralnog razvoja i upoznati posjetitelje s  procesom prijave putem AGRONET aplikacije. Zaključno, svi sudionici imat će mogućnost postaviti pitanja vezana uz EU fondove.

Više informacija dostupno je na poveznicama: www.danifondova.eu i www.strukturnifondovi.hr

Svi zainteresirani za besplatne edukacije mogu se prijaviti na: www.danifondova.eu


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij