hren

 

Nakon što je poništen prvi natječaj izbor izvođača radova na izgradnji autobusnog kolodvora s 18 perona i prateća četiri parkirališta u splitskoj Kopilici 25. siječnja je raspisan novi.

Procijenjena vrijednost radova u ponovljenom natječaju iznosila je 8,2 milijuna kuna s PDV-om, što je više od trećine iznad procjene u prvom natječaju. Ponude su se primale do 11. veljače u 10 sati.

Na jutrošnjem otvaranju ponuda u zgradi Banovine otvorene su dvije ponude. Ponudu u visini 10.687.655,60 kuna (uključen PDV) poslala je tvrtka Ćitić gradnja d.o.o. sa sjedištem u Splitu, a zajednica ponuditelja Lavčević d.d.; Lavčević – inženjering d.o.o., Lavčević d.d. i Lavčević – inženjering d.o.o. u visini od 11.767.592,28 kuna (uključen PDV). Tako su obje ponude i u ponovljenom natječaju iznad procijenjene vrijednosti radova.

Doznajemo da prisutni ovlašteni predstavnici naručitelja i ponuditelja nisu imali primjedbi na postupak otvaranja ponuda. Rok za izjavljivanje žalbe na postupak javnog otvaranja ponuda je 10 dana od dana javnog otvaranja ponuda.

Izvor: Dalmacijadanas.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij