hren

OZLIJEĐENO ŠEST OSOBA
U Hidroelektrani Dubrovnik u mjestu Plat buknuo je požar.

Prema prvim informacijama, u požaru ima ozlijeđenih osoba, a uglavnom se radi o osobama koje su se nagutale dima. Dubrovačka policija potvrdila je za DNEVNIK.hr da se radi o pet osoba.

Na terenu su policija, vatrogasci i liječnici, javlja Paula Klaić Saulačić, reporterka Dnevnika Nove TV.

"Jutros oko 9 sati putem Centra 112 zaprimljena je dojava o požaru u hidrocentrali u Platu. Na mjesto događaja izašle su sve žurne službe - hitna pomoć, vatrogasci, policija, predstavnici Općine Župa dubrovačka. Što se tiče požarišta, s obzirom da se radi o tunelu dugom 500 metara, a vatra je izbila na samom kraju tunela, vatrogasci još uvijek gase požarište", kazao je Ivan Pavličević, načelnik PU dubrovačko-neretvanske.

"Od devet djelatnika koji su se u trenutku izbijanja požara zatekli u hidrocentrali, šestorica su zadobila lakše tjelesne ozljede, s tim da je trojici pružena liječnička pomoć na samom mjestu događaja, a trojica su upućena na daljnje pretrage i obradu u Opću bolnicu Dubrovnik. Nažalost, za tri osobe još uvijek nemamo nikakve informacije", dodao je Pavličević.

"Izbio je požar u Hidroelektrani Dubrovnik u mjestu Plat. Jedna je osoba ozlijeđena, za tri se traga. Na intervenciju su izašli vatrogasci JVP-a Dubrovački vatrogasci, DVD-ovi Konavle i Župa dubrovačka te DIP Dubrovnik", piše Hrvatska vatrogasna zajednica na Facebooku.

Izvor: Dnevnik.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij