hren

KLUB MLADIH SPLIT, HZZ I CISOK ZA POTICANJE PODUZETNIŠTVA
Klub mladih Split u suradnji s HZZ-om Split i CISOK-om Split organizira javnu tribinu o samozapošljavanju, namijenjenu mladima i svim ostalim zainteresiranima koji žele saznati više o ovakvom načinu pokretanja posla.

Znate li da su upravo mala poduzeća temelj gospodarstva brojnih modernih i bogatih svjetskih zemalja? Razmišljate o pokretanju vlastitog posla i zanima vas koje sve mjere HZZ nudi? Kakva je procedura za dobivanje poticaja i o kakvim je poticajima riječ? Isplati li se samozapošljavanje, odnosno koliko se treba uložiti za takvo pokretanje posla?

Je li nemoguća misija pokriti sve troškove? Jesu li neka područja poslovanja isplativija od drugih? Koliko samozaposlenih odustane nakon nekog vremena, a koliko ih uspije proširiti posao i zaposliti nove ljude?

Odgovore na ova i slična pitanja dobit ćete od stručnjaka iz HZZ-a, kao i od mladih poduzetnika koji su se samozaposlili i koji vam mogu dati najbolje savjete iz prve ruke!

Tribina će se održati u srijedu, 16. Siječnja sa početkom u 12.30, a mjesto održavanja je CISOK Split, Jelačićeva 17. Ulaz je slobodan!

Link na događaj - https://goo.gl/zrETr7


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij