hren

VOZAČI, OPREZ!
Radovi na izgradnji plinovodne mreže duž Hercegovačke ulice počinju danas, a osim gužvi zbog privremenog zatvaranja jednog kolničkog traka kroz Kopilicu, mijenjat će se i trase "Prometovih" autobusnih linija.

Kako doznajemo, sjeverni dio kolnika Hercegovačke bit će zatvoren u smjeru grada, odnosno na potezu od raskrižja kod prilaza "Prometovoj" garaži i Javnoj vatrogasnoj postrojbi pa sve do Puta Stinica, a vozila će se kroz Kopilicu smjeti kretati jedino u smjeru istoka.

Riječ je o drugom pokušaju istoga građevinskog zahvata nakon što su u travnju prošle godine gradski oci "skočili" i naložili tvrtki "EVN Croatia plin" da ih odgode zbog velikih gužvi koje su se stvorile već nakon postavljanja privremene signalizacije.

Zbog toga će i autobusi na svim linijama javnog prijevoza koji idu prema Brdima i kroz Dujmovaču prema Solinu, Kaštelima i Zagori voziti uobičajenom trasom, ali će pri povratku u grad privremeno koristiti Solinsku i Ulicu Domovinskog rata do povratka na standardnu relaciju.

– Na obilaznoj trasi koristit će se postojeća autobusna stajališta – ističu iz "Prometa".

Splićani, oboružajte se strpljenjem: zbog plinovoda uskoro privremena regulacija prometa u Hercegovačkoj; Evo koji dijelovi ceste se zatvaraju i kuda zaobilazno

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij