hren

NAJNOVIJE VIJESTI
Za sve skijaše, posebno Dalmatince koji za vikend skijanje najčešće biraju skijalište hotela Adria ski na kupreškoj Čajuši, s tog skijališta stigle su odlične vijesti, ove subote, 15. prosinca, skijalište započinje s radom.

Prema informacijama koje smo dobili od Zvonimira Bagarića, na skijalištima ima nešto više od desetak centimetara prirodnog snijega, a ovih dana započelo se i s umjetnim zasnježavanjem, koje će do subote osigurati dovoljne količine snijega na svim stazama.

- Pokreće se sav vertikalni transport, staze će biti uređene, a za prve ovosezonske goste bit će osigurana i sva ugostiteljska te ostala prateća ponuda, tako da uživanje u skijanju može započeti – kazao je Bagarić.

Skijalište će s radom započeti u subotu u 9 sati, radit će se i u nedjelju, a za prvi dan skijanja skijaše će dočekati i neke pogodnosti vezano za cijene ski karata.

Inače, iako još nije konačno odlučeno, ove sezone cijene ski karata neće se posebno razlikovati od prošlogodišnjih, prema čemu bi cijena dnevne ski karte ove sezone iznosila kao i lani, 35 KM, no konačnu odluku nadležni će donijeti narednih dana.

Izvor: Dalmacijaski


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij