hren

PRIJAVE DANAS
Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata provodi projekt Uključi se! Edukacijom u turizmu i ugostiteljstvu protiv socijalne isključenosti financiran iz Europskog socijalnog fonda. Projekt je, između ostalog, usmjeren i ka usavršavanju profesora, mentora i svih koji kroz institucije ili nezavisni sektor rade, ili planiraju raditi, sa osjetljivim društvenim skupinama – osobama s invaliditetom, starijim osobama i sl.

U sklopu projekta 15. 11. 2018. u 15 sati u Centru Zlatna vrata  započinje edukacija za predavače i mentore za rad sa ranjivim skupinama što uključuje edukaciju u on-line metodi podučavanja prilagođen osobama sa invaliditetom kroz mentorsko-savjetodavni rad na daljinu, edukaciju mentora koji provode praktičnu nastavu o komunikacijskim i andragoškim pristupima u radu sa ranjivim skupinama, te kvalitetan rad s polaznicima edukacija ili korisnicima usluga čije potrebe i mogućnosti odudaraju od standardnih.
Za edukaciju se mogu javiti svi zainteresirani koji u svom poslu ili u volonterskom radu vide potrebu za kvalitetnijom i inkluzivnijom komunikacijom, kao i svi kojima Uvjerenje o završenom programu takvog tipa može koristiti kako u daljnjem radu, tako i kod zapošljavanja i  apliciranja na natječaje EU fondova.

Edukacija je besplatna, traje 3 tjedna, otprilike po 3 dana, te se po završetku izdaje Uvjerenje o završenom programu.
Prijaviti se možete danas na telefon 021 361 524, mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili osobno na adresi Dioklecijanova 7, Split.

PREDAVAČI I TEME:

Ivana Jambrović Čugura, diplomirana psihologinja
„Rad s ranjivim skupinama, uključivanje ranjivih skupina u obrazovne procese, specifičnosti poučavanja ranjivih skupina,  kompetencije edukatora u radu s ranjivim skupinama“

Anastazija Zečić, profesor defektolog
„Osobe s invaliditetom, strategije poučavanja osoba s invaliditetom, osnove politike socijalne inkluzije, obrazovanje i zapošljavanje osoba s invaliditetom"

Andrina Granić, prof.dr.sc. tehničkih znanosti, polje računarstvo
„Edukacija predavača u on-line metodi podučavanja prilagođen osobama sa invaliditetom“


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij