hren

STANJE U PROMETU
Zbog olujnog vjetra, na dijelu autoceste A1 između čvora Posedarje i čvora Sveti Rok zabranjen je promet za sve skupine vozila; u prekidu su i neke trajektne i katamaranske linije, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.

Zbog pojačanog prometa vozi se u koloni na autocestama  A2 Zagreb-Macelj u zoni dvosmjernog prometa između Zaprešića i Jankomira; zagrebačkoj obilaznici (A3) kod mosta Sava iz smjera autoceste Goričan-Zagreb (A4) u smjeru Bregane, kolona je oko 1 km.

Samo za osobna vozila otvoreni su (zbog olujnog vjetra): autocesta A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Kikovica-Delnice (obilazak za ostale skupine je starom cestom kroz Gorski kotar DC3);  državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački, obilazak za ostale skupine vozila je državnim cestama preko Gračaca, Zatona Obrovačkog i Karina (DC50 i DC27);  Paški most.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Svete Marije Magdalene te na autocesti A7 Draga-Šmrika zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Zbog opasnosti od naleta na psa na autocesti A3 Bregana-Lipovac kod čvora Babina Greda vozi se uz privremenu regulaciju prometa. Na A1 Zagreb-Split-Ploče zbog oštećene centralne zaštitne ograde na čvoru Pirovac u oba smjera vozi se usporeno uz ograničenje brzine 80 km/h.

Na autocesti A3 Bregana - Lipovac pred naplatnom postajom Bregana u smjeru Slovenije kolona teretnih vozila duga 1 km.

Vozila se nalaze na zaustavnom traku. Molimo vozače na poštivanje prometnih znakova. 

Na državnoj cesti DC228 Ozalj-Jurovski Brod promet teče usporeno, zbog ulja (nafte) na kolniku.

Zbog jakog vjetra u prekidu su: trajektna linija: Prizna-Žigljen i katamaranske linije: Novalja-Rab-Rijeka, i Mali Lošinj-Cres-Rijeka.
Trajekt na liniji Drvenik V/M- Trogir dana 24.10.2018. isplovit će iz Drvenika Malog u 13:30 (umjesto 12:30), iz Drvenika Velog u 13:55 (umjesto u 12:55).

Zbog  manifestacije Dani hrvatskog turizma u Hvaru, od 23.10. do 26.10.2018. uvode se dodatni polasci na liniji 9604s Split- Hvar (plovidbeni red na stranicama Jadrolinije).


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij