hren

Čak 10.000 kuna nude osobe koje su pokušale spasiti izgladnjelog psa kod Sinja onome tko ukaže na zlostavljača, koji je Bona doveo u stravično stanje u kojem je pronađen

Melita Sablić Romac koja je pokušala spasiti izgladnjelog psa, pronađenog u stravičnom stanju kod Sinja, nakon što je uginuo na svom je Facebook profilu objavila kako nudi novčanu nagradu onome tko joj da informaciju o vlasniku nesretne životinje.

“NAGRADA 10000kn za onog tko ima informaciju čiji je BONO bio. Znam da znate pa se nadam da će Vas i nagrada motivirat na ono sto bi bila dužnost nas građana. Anonimnost zagarantirana. Molim share”, napisala je.

Izgladnjelog psa pronašao je ophodar ceste u mjestu Otišić kod Sinja.

“U svojoj karijeri nisam imala ovakav slučaj. Svašta sam vidjela, ali ovo zaista ne. Pas doslovce na sebi nema mišićja, čak nema ni žvačnih mišića. Moramo ga hraniti iz ruke jer nema snage uzimati hranu iz zdjelice. Prestrašna slika. Ne mogu točno reći što je bilo sa psom, ali da je bio lutalica, ne bi ovako izgledao jer bi se prehranjivao ostacima iz kontejnera ili bi se približio kućama. Vidjela sam dosta pasa koji su bili iscrpljeni i pothranjeni, ali na ovakav stupanj ja i moji kolege nismo još naišli”, rekla je volonterka Vesna Boban nakon pronalaska psa.

U akciju spašavanja uključili su se mnogi, a među njima i Melita Sablić Romac koja je u ponedjeljak objavila da unatoč uloženom trudu Bono nije preživio.

Izvor: Net.hr


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij